Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-the-terminator

De Terminator

Delta Force Paintball Nederland Terminator

Paintballspelers opgelet: er bestaat een dreiging die zelfs nog gevaarlijker is dan je tegenstander die zich ergens schuilhoudt in de Delta Force Paintball’s filmachtige spelzones… Het gevaar is volledig in het zwart gekleed en zijn naam is de Terminator: een cybernetische moordenaar die als missie heeft ieder mens die zijn pad kruist te vernietigen. Gewapend met twee dodelijke BT4 Combat paintballgeweren, struint het beest door de bossen op zoek naar een waardige prooi. De Terminator kan op ieder moment in elke spelzone verschijnen en toeslaan: daarom is het héél erg belangrijk dat je steeds op je hoede bent.

De Terminator Uitdaging

Als de Terminator je ergens spot en een vuurgevecht met je wil aangaan, heft hij zijn wapens en richt ze op jou. Je kunt nu twee dingen doen – hem negeren en hopen dat hij zijn aandacht op een andere speler richt, of schieten én tegen het monster opnemen!

  Kenmerken van de Terminator

  • BT4 Combat paintballgeweren
  • Afvuren van 13 verfballetjes per seconde
  • Iconisch zwart lichaamsschild
  • Robotachtig handelen
  • Vermogen om iedere spelzone binnen te dringen
  Delta Force Stockholm Terminator

  Hoe je de Terminator kunt verslaan

  • Wacht totdat het beest zijn wapens heft
  • Neem de uitdaging aan door het vuur te openen
  • Werp je in de strijd totdat hij zijn wapen afgeeft

  Denk je dat je het kunt opnemen tegen de Terminator?

  Ondanks de verwoede pogingen van Kyle Reese en Sarah Connor, terroriseert het beruchte cybernetisch wezen, ook wel bekend als de Terminator, de mensheid al meer dan drie decennia lang. Het is nu jouw beurt om te proberen het beest te temmen. Beschik je over voldoende lef om dit te doen of zoek je dekking?!

  Vijf Sterren Faciliteiten

  Met spelzones die door filmsets in Hollywood werden geïnspireerd, een state-of-the-art paintballuitrusting en een vijf sterren veiligheidsrecord, is Delta Force Paintball de onbetwistbare leider als het gaat om onvergetelijke paintball activiteiten. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of haar) organiseert, de verjaardag van je kind viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven, Delta Force Paintball heeft alles in huis om iedere gelegenheid te herbergen en er een onvergetelijke dag van te maken. We zorgen zelfs voor je lunch als je die voor 11.00 ‘s morgens bestelt!

  Neem contact met ons op

  Reserveren kan gewoon niet eenvoudiger! Bel simpelweg met een van onze aardige evenementscoördinatoren op 020 369 7183 om je voorkeursdatum vast te leggen. We zijn 24 uur per dag open en 7 dagen in de week.

  Je kunt ook onze paintball reserveringspagina bezoeken of een terugbelverzoek aanvragen.

  paintball stockholm the terminator

  Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

  Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE