Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-hen-do

Vrijgezellenfeest Vrouwen Paintball

Plan je een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Nederland?

Heb je er wel eens aan gedacht om een dagje paintballen als vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid te organiseren? Het geeft je een dag vol actie, adrenaline en plezier. En het is ook nog eens heel betaalbaar: een vrijgezellenfeest voor haar voor een hele dag paintballen inclusief de entreeprijs en de huur van de uitrusting, kan al vanaf € 15,00(1) per persoon. O, en laat je vooral niet wijsmaken dat paintballen alleen iets voor mannen is! Duizenden paintball vrijgezellenfeesten voor vrouwen worden jaarlijks in onze centra gehouden.

Wil je meer weten?

Waarom geef je ons niet snel even een belletje? Onze telefoonlijnen zijn 24/7 geopend, bel ons gewoon wanneer het je uitkomt op 020 369 7183. Een behulpzame evenementscoördinator kan zowel al je vragen beantwoorden als de volledige reservering via de telefoon regelen. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of verzoeken om teruggebeld te worden.

Stuur de bachelorette weg in stijl!

 


Paintball Parties in Stockholm, Sweden

  • ALLE PAKKETTEN OMVATTEN

  • Een volledige dag paintballactie
  • 12-14 paintballspellen
  • Filmset kwaliteit spelzones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Gevechtstenue voor speciale eenheden
  • Semi-automatische machinegeweren
 • Vrijgezellenfeest Vrouwen Paintball Galerij

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie
  • Kluisje tegen betaling om je spullen op te bergen

Wil je graag een kostuum op de speeldag dragen?

Er zijn maar weinig dingen grappiger dan je beste vriendin door het bos jagen – beiden gekleed in sumopakken – terwijl je uit alle macht probeert je M16 op hun reusachtige wiebelende achterwerken te richten. Iedereen houdt van een goede verkleedpartij en deelneemsters aan het paintball vrijgezellenfeest bij Delta Force Paintball vormen hierop geen uitzondering. Door de jaren heen hebben Power Rangers, Stormtroopers en zelfs pikante nonnen en reusachtige koeien onze paintball spelzones uitgeprobeerd. Weet je al wat je op die bewuste dag gaat dragen?

Heb je geen kostuum? – Geen probleem!

Laat ons dat even van te voren weten en dan zorgen we dat een jasje met een speciaal doelsymbool klaar ligt! Deze jasjes zijn een waar hebbeding – wie wil er nu geen reusachtig doelsymbool op zijn rug dragen, terwijl je opgejaagd wordt door een vijandelijk team zwaar bewapend met paintballgeweren en granaten? Wat je ook zou kunnen doen is het standaard verstrekte gevechtstenue gewoon dragen en de verkleedpartij aan de heren overlaten!

Ben je nog niet zeker van je zaak?

Hebben we al iets verteld over onze paintballspelzones die de kwaliteit van een filmset hebben – zoals Zombies’ Crypt — of het feit dat celebrities zoals spelers van Manchester United FC vaak onze paintballcentra bezoeken? Dit is gewoonweg premium paintball tegen een betaalbare prijs, waar iedereen als VIP wordt behandeld.

Hier blijft het niet bij. Delta Force Paintball Nederland biedt ook de nieuwste state-of-the-art paintballuitrusting met een beschermend lichaamsvest en een volledig hoofdmasker met bril volgens Amerikaanse specificaties. Maar geloof ons niet alleen op ons woord, bezoek ons en ervaar het zelf!

Reserveer nu om je ideale datum vast te leggen

Je kunt ons vriendelijk team van evenementscoördinatoren 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereiken op 020 369 7183. Het zijn niet alleen aardige medewerkers, maar ze zijn zeer behulpzaam en kunnen al je vragen beantwoorden, mocht je die hebben. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of heel eenvoudig vragen om teruggebeld te worden op een voor jou geschikt tijdstip. We kijken graag uit naar je telefoontje.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE