Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-stag-hen

Vrijgezellenfeest Mannen Paintball

Vrijgezellenfeest voor Hem

Beste mannen! Als jullie op zoek zijn naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in en rondom Flevoland, dan ben je bij Delta Force Paintball aan het juiste adres. Wij zijn al twee decennia lang gespecialiseerd in het organiseren van epische vrijgezellenfeesten voor mannen en jaarlijks verwelkomen we duizenden grote groepen in onze centra. Ons paintballcentrum ligt in een super toffe locatie, het Kuinderbos bij Bant, en zorgt ervoor dat je een dag vol adrenaline bij ons beleefd.

RESERVEER DIRECT ONLINE

Reserveren bij Paintball Nederland kan niet eenvoudiger! Je kunt direct online reserveren voor de door jouw gewenste dag. Heb je nog vragen of neem je liever telefonisch contact op? Bel simpelweg met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren op 020 369 7183. Je kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

Je kunt ook naar onze paintball reserveringspagina gaan of vragen om terruggebeld te worden.

Ben je klaar om het paintball avontuur aan te gaan?

 • ALLE PAKKETTEN ZIJN INCLUSIEF

  • Een volledige dag paintballactie
  • 12-14 paintballspellen
  • Filmset kwaliteit spelzones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Gevechtstenue voor speciale eenheden
  • Semi-automatische machinegeweren
 • Vrijgezellenfeest Mannen Paintball Galerij

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting met TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie
  • Kluisje tegen betaling om je spullen op te bergen

Vrijgezellenfeesten met kostuums voor mannen!

Van Power Rangers, Stormtroopers, Minions tot bleke mannen in tutu’s – we hebben ze allemaal in de afgelopen jaren bij Delta Force Paintball zien langskomen! De aanstaande bruidegom te kijk zetten, is verplichte kost tijdens een vrijgezellenfeest en we zijn maar al te graag bereid om te helpen bij de planning van je dag om het zo gedenkwaardig mogelijk te maken. Uiteraard zouden we niet aanraden om slechts gekleed in een mankini onze filmsetachtige spelzones op te gaan, maar spelers kunnen zich te allen tijde verkleden en foto’s nemen in ons basiskamp.

Heb je geen kostuum? – Geen probleem!

Laat ons dat even van te voren weten en dan worden er een aantal ‘jasjes met een speciaal doelsymbool’ voor je klaar gelegd! Deze jasjes zijn een waar hebbeding – wie wil er nu geen reusachtig doelsymbool op zijn rug dragen, terwijl hij opgejaagd wordt door een vijandelijk team bewapend met paintballgeweren? Iedere vrijgezel die dit jasje draagt, is verzekerd van een dag vol adrenaline – maar doe er wel alles aan dat onze bewoner, de Terminator, je niet in de gaten krijgt!

Hollywood geïnspireerde spelzones

Delta Force Paintball Nederland biedt een serie adembenemende filmsetachtige spelzones, allemaal gebaseerd op iconische films van het witte doek, televisieseries en beroemde plekken. Of je nu probeert te ontkomen aan de bloeddorstige monsters uit onze Zombies’ Crypt spelzone of de bewakers verslaat uit onze Prison Break paintballarena, je zult in ieder geval een aantal onvergetelijke herinneringen mee naar huis nemen.

De keuze van de celebrities

Jazeker, je leest het goed! Meerdere A-list celebrities hebben over de afgelopen jaren onze centra bezocht waaronder de Engelse voetballer Wayne Rooney en Wereldkampioen Formule-1 coureur Lewis Hamilton. Is jouw groep de volgende VIP’s zijn die aan onze poort klopt?

Reserveer nu om je gewenste datum vast te leggen

Onze aardige evenemenscoördinatoren kunnen je paintballdag zodanig inkleden dat het aan je behoefte voldoet. Waarom bel je ze niet even op 020 369 7183? Je kunt ze trouwens 24/7 bereiken. Wat je ook kan doen is naar ons paintball reserveringspagina gaan of vragen om teruggebeld te worden.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE