Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-games-stockholm

Wettelijk

 

Delta Force Paintball Juridische disclaimer

Wettelijk disclaimer

 
 1. Delta Force Paintball heeft elke redelijke stap gezet om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze webpagina's volledig accuraat en correct is in elk detail, maar het biedt geen garantie voor de inhoud, omvang of volledigheid van de informatie, tekst, afbeeldingen, links of andere items op deze website of enige andere gerelateerde website. Alle informatie en inhoud op deze website wordt verstrekt zonder enige garantie, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot, garanties van titel, niet-inbreuk of geïmpliceerde garanties, anders dan garanties die niet in staat zijn tot uitsluiting, beperking of wijziging. onder toepasselijk recht.
 2. Delta Force Paintball, onze gelieerde ondernemingen of onze licentiegevers zijn nooit aansprakelijk voor enige directe, indirecte, punitieve, incidentele, speciale of vervolgschade die voortvloeit uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of uit informatie die door de website wordt verstrekt. . Deze beperking is van toepassing ongeacht of de vermeende aansprakelijkheid gebaseerd is op contract, onrechtmatige daad, nalatigheid, risicoaansprakelijkheid of enige andere basis, zelfs als wij op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade. Omdat sommige rechtsgebieden de uitsluiting of beperking van incidentele schade of gevolgschade niet toestaan, is onze aansprakelijkheid in dergelijke rechtsgebieden beperkt tot de mate toegestaan door de wet..
 3. Tenzij anders aangegeven, is de inhoud van deze website en alle relevante pagina's beschermd door auteursrecht. Dit auteursrecht omvat, maar is niet beperkt tot, alle afbeeldingen, tekst, formulieren en pagina's die op deze website en verwante websites worden gevonden. Alle rechten zijn voorbehouden. U mag de inhoud van deze website in geen enkel formaat reproduceren zonder voorafgaande toestemming. Als u een van de materialen op deze website wilt gebruiken voor hergebruik in eender welk formaat, moet u eerst schriftelijk een aanvraag indienen bij enquiry@deltaforcepaintball.nl..
 

Reserveringsvoorwaarden en condities

 
 1. Alle boekingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Uw datumkeuze is mogelijk niet beschikbaar, maar alternatieve datums worden altijd aangeboden. Probeer minstens twee weken vooruit te boeken. Om een centrum te openen, hebben we mogelijk een minimale besteding nodig voor de groep spelers die u wilt boeken..
 2. De volledige betaling moet worden uitgevoerd om uw evenement te bevestigen en moet voor de datum van het spel zijn ontvangen. Zodra u uw evenement met betaling hebt geboekt en bevestigd, kunnen er geen wijzigingen of aanpassingen aan het geselecteerde pakket worden aangebracht (dat wil zeggen een lagere rating)..
 3. In overeenstemming met soortgelijke aanbieders van vrijetijdsbesteding die op een bepaalde datum een dienst aanbieden, worden alle bedragen die betaald zijn voor paintball-boekingen die door ons worden beheerd (inclusief alle gelden die door ons zelf zijn betaald) niet terugbetaald, als enige uitzondering de details in punt 4 van deze algemene voorwaarden..
 4. In het geval van een sterfgeval van een naaste familielid (echtgenoot, burgerlijke partner, moeder, vader, broer, zuster, kind, grootouder of kleinkind) zullen wij binnen zeven dagen na de voorgenomen gebeurtenis, op aanvraag zo snel als redelijkerwijs mogelijk is uitvoerbaar maar in elk geval op de voorgestelde datum van het evenement en vergezeld van een kopie van het toepasselijke overlijdensakte, restitueer u voor het geld dat voor uw evenement is betaald..
 5. Alle aangegeven prijzen zijn exclusief een service fee van 6,99% en houdt in dat jouw boeking gewijzigd kan worden naar een andere datum (op basis van beschikbaarheid), dat credits beschikbaar blijven indien spelers niet aanwezig kunnen zijn en dat spelers op een andere speeldag naar keuze kunnen deelnemen zonder extra betaling (ook op basis van beschikbaarheid)..
 6. Zorg ervoor dat alle spelers de datum kunnen kiezen voordat ze uw boeking definitief maken, omdat fouten niet kunnen worden verholpen nadat de boeking is gemaakt. Als iemand de gebeurtenis niet bijwoont op de datum die u heeft geboekt, worden de vooruitbetaling en paintball voor die persoon verbeurd verklaard, hoewel credits kunnen overgedragen worden voor een volgende bezoek, afhankelijk van uw boekingsstatus..
 7. U heeft geen geldige boeking totdat u de volledige betaling hebt uitgevoerd en een definitieve bevestiging per e-mail hebt ontvangen - mocht u dit niet ontvangen voor uw evenement, neem dan contact met ons reserveringscentrum op +31 203 697183 - we zijn 24 uur per dag geopend , 7 dagen per week..
 8. Houd er rekening mee dat we niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor fouten die het gevolg zijn van gegevens die u onjuist online hebt ingevoerd. Zorg ervoor dat u uw huisnummer, straatnaam, woonplaats en postcode correct hebt ingevuld. We hebben ook een geldig e-mail adres nodig om contact met u op te nemen in geval van problemen bij het invullen van uw aanvraagformulier..
 9. De minimum leeftijd van alle spelers op de datum van het spel is 8 jaar. Elke speler onder deze leeftijd op de speldatum, zonder speciale dispensatie, mag niet spelen..
 10. De locaties van Paintball-centrums kunnen om redenen buiten onze controle worden gewijzigd en de locatiekaart is alleen bedoeld als leidraad..
 11. Alleen paintballs die door de paintball-center worden geleverd op de dag van uw evenement mogen in het midden worden gebruikt. Alle paintballs die van externe bronnen worden meegenomen en niet worden geleverd door het paintballcentrum, worden in beslag genomen en vernietigd..
 12. Alle spelers gaan akkoord met onze spelvoorwaarden en veiligheidsregels. Elke speler die niet in staat is om onze veiligheidsinstructies na te leven, zal uitgesloten worden van het centrum zonder terugbetaling..
 13. Vouchers kunnen niet gebruikt worden in combinatie met enige korting of speciale aanbieding die op deze website wordt geadverteerd.
 14. Er is een opzegtermijn van 14 dagen waarbij eventuele kosten aan de kaarthouder worden terugbetaald.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE