Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
volwassenen paintball

Volwassenen Paintball

VOLWASSENEN PAINTBALL NEDERLAND

Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert, een verjaardag viert of gewoon op zoek bent naar betaalbare volwassenen paintball in Bant, Delta Force Paintball Nederland is de perfecte keuze voor elke gelegenheid. Al voor slechts € 15,00(1) per persoon krijg je een geweldig paintballpakket voor volwassenen met een gehele dag entree en verhuur van materiaal.

RESERVEER DIRECT ONLINE

Reserveer jouw dagje paintball heel eenvoudig direct online! Kies de gewenste datum en reserveer via onze online boekingsmodule. Uiteraard kun je ook terecht bij een van onze vriendelijke evenemenscoördinatoren via 020 369 7183 voor meer informatie. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

ONTDEK JEZELF ALS PAINTBALL HELD!

 • ALLE PAKKETTEN OMVATTEN

  • Een volledige dag paintballactie
  • 12-14 paintballspellen
  • Filmset kwaliteit spelzones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Gevechtstenue voor speciale eenheden
  • Semi-automatische machinegeweren
 • Volwassenen Paintball Galerij

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting met TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie
  • Kluisje tegen betaling om je spullen op te bergen

Hollywood geïnspireerde spelzones

Wanneer je bij Delta Force Paintball speelt, vindt de actie plaats in een reeks zes adembenemende spelzones die allemaal geïnspireerd werden door filmsets uit Hollywood. Gecreëerd met het oog naar je favoriete films, televisieseries en steden zijn deze scenario’s niet alleen oogstrelend maar ook zeer onderhoudend. Er is voor iedereen wat wils: of je nu wegduikt achter de vaten in de Speedball Arena zone of de strijd aanbindt tegen de Soviet strijdkrachten in ons Vijand aan de Poort-scenario. Iedereen heeft het naar zijn zin!

Eersteklasse veiligheidsrecord

Delta Force Paintball is geaccrediteerd EUPBA-lid (de grootste Paintball-instantie in de EU) en beschikt over een 5 sterren record op het gebied van gezondheid en veiligheid. Dit betekent simpelweg dat je er zeker van kunt zijn dat je groep in veilige handen is tijdens hun bezoek in een van onze centra. Met hooggekwalificeerde paintballmarshals, bedrijfsleiders die een EHBO-cursus hebben gevolgd en state-of-the-art uitrusting biedt Delta Force Paintball het beste op alle gebieden.

Waar wacht je nu nog op?

Met Hollywood geïnspireerde filmset speelzones, state-of-the-art paintballuitrusting en een vijf sterren record op het gebied van gezondheid en veiligheid is Paintball Nederland onverslaanbaar als het gaat om fantastische paintballspellen die waar voor je geld bieden.

Of je nu een vrijgezellenfeest voor hem of haar organiseert, een verjaardagsfeestje voor dochter- of zoonlief wilt geven, of simpelweg langskomt voor een adrenalinerijk dagje speelplezier. Delta Force Paintball is het juiste adres om van iedere gelegenheid een wáárlijk spannend en uniek feest te maken. We zorgen zelfs voor je warme lunch als je ons dat even van te voren laat weten!

A-list celebrities zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Elle Macpherson brachten in de afgelopen jaren een speelbezoek aan onze centra. Waarom word jij niet de volgende VIP die ons met een bezoek komt vereren?

Neem contact met ons op 24/7

Sta je te trappelen om je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je dan niet even met een van onze behulpzame evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of een terugbelverzoek aanvragen.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE