Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-marker

Paintball uitrusting

Veilige Paintball Uitrusting

Een leuke paintball-ervaring is altijd een veilige ervaring. Daarom hebben alle Delta Force-gasten in ons paintballcentrum toegang tot de allerbeste paintball-uitrusting die beschikbaar is. Alle uitrusting wordt spiksplinternieuw aangeschaft en regelmatig getest om ervoor te zorgen dat het in de beste conditie verkeert. We werken met een standaard uitrusting, maar er zijn aanvullende items tegen extra kosten te verkrijgen. Voor volledige details over onze standaard en optionele paintball uitrusting: zie hiervoor onderstaand overzicht.

Heb je vragen of wil je direct reserveren?

Ons toegewijd evenemententeam is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Ze zijn te allen tijde bereid om iedere vraag te beantwoorden over de paintball uitrusting of andere onderwerpen. Aarzel niet om ze te bellen op 020 369 7183. Je kunt ook de paintball-reserveringspagina bezoeken of een terugbelverzoek aanvragen.

State-of-the-art paintball uitrusting

UITRUSTING DIE STANDAARD WORDT VERSTREKT

Paintball Equipped Player Delta Force Sweden

 Hooggesloten Gevoerde Nekbeschermer

De hooggesloten gevoerde nekbeschermer wordt standaard bij ons gevechtstenue verstrekt. Hierdoor kunnen geen verfballetjes tussen je hoofd en bovenlichaam naar binnen schieten. Gecombineerd met ons allernieuwste beschermende lichaamsvest en masker compleet met bril volgens Amerikaanse specificaties, zorgt deze gevoerde hooggesloten halskraag voor een allround berschermingslaag op het slagveld.

 Battle Pack (Ammo-riem)

Wanneer je in het heetst van de strijd gewikkeld bent, dan is het laatste waar je op zit te wachten een gebrek aan verfballetjes! Daarom voorzien al onze centra je standaard een op je heup te dragen battlepack, waarmee je een extra 400 verfballetjes tijdens de actie bij je hebt.

 Gevechtstenue

Een van onze kenmerkende stukken is het volledige lange zwarte gevechtstenue compleet met de gevoerde hooggesloten nekbeschermer dat zowel met het oog op comfort als veiligheid werd ontworpen.

 Bril

Het state-of-the-art volledig bedekkend gezichtsmasker met bril, volgens Amerikaanse specificaties, zorgt ervoor dat je hele gezicht en hoofd volledig worden beschermd tegen de afgevuurde verfballetjes, waardoor je nog beter voorzien bent van gemak en veiligheid en op deze wijze, als nooit te voren, optimaal van je dag kunt genieten.

 Geweer

Alle onze paintballcentra werken met het Tippmann 98 machinegeweer. De Tippmann 98 is een snel vurend semi-automatisch geweer, waarmee spelers van alle niveaus over een enorme schietkracht beschikken en ook nog eens heel accuraat kunnen afvuren. In het paintballcentrum hebben we ook een speciaal ontworpen low-impact, verend paintball-pistool, perfect voor jongere spelers van 8-17 jaar oud.

 Lichaamsvest

Ons moderne lichaamsvest bestaat uit meerdere harde kunststofplaten met een flexibele bovenlaag. Het vest heeft een ademend vermogen, waardoor de lichaamswarmte wordt afgevoerd.

 • BEKIJK ONZE FOTOGALLERIJ

  paintball stockholm equipment
 • VRAAG EEN TERUGBELVERZOEK AAN

   

  Submit

 • SPEL ZONES

  Enemy at the Gates Paintball Game Zone in Sweden

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE