Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-kids-parties

Scholen & jongeren

SCHOLEN EN JONGEREN PAINTBALL NEDERLAND

Leraren en jeugdleiders! Als je op zoek bent naar een leuke, gezonde en lonende activiteit voor jouw studenten in Bant, Flevoland, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Delta Force Paintball Nederland biedt spannende, stimulerende activiteitendagen voor kinderen en biedt een voordelig Paintball-pakket met lage impact voor scholen en jeugdgroepen voor slechts € 15,00 per persoon, inclusief entree, uitrusting en 50 paintballen per persoon.

LEG JE VOORKEURSDATUM NU VAST!

Reserveren bij Delta Force Paintball Nederland kan simpelweg niet eenvoudiger! Bel gewoon met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren op 020 369 7183 voor meer informatie. We zijn 24 uur perdag, zeven dagen per week geopend. Wat je ook kan doen is naar ons paintball- reserveringspagina gaan of vragen om teruggebeld te worden.

 • ONZE LAGE IMPACT PAINTBALL PACKAGE BEVAT:

  • Een sessie van 3 uur met paintball-actie
  • 6 paintballgames
  • Filmset kwaliteit Gamezones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Special-forces combat uitrusting
  • Speciaal ontworpen lage-impact veerkrachtige paintball geweer
 • Paintball voor scholen en jongeren Galerij

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie
  • Het gebruik van een kluisje om je spullen op te bergen

Vijf sterren veilgheid

We begrijpen dat ouders bezorgd zijn over de veiligheid van hun kinderen wanneer ze deelnemen aan outdoor activiteiten zoals paintballen. Daarom zijn we blij dat we kunnen melden dat Delta Force Paintball een geaccrediteerd lid is van de EUPBA (Europa’s grootste instantie voor paintball) en een 5 sterren gezondheids- en veiligheidsrecord heeft. Met hooggekwalificeerde paintballmarshals en bedrijfsleiders die een EHBO-cursus hebben gevolgd, ben je ervan verzekerd dat je kinderen in veilige handen zijn.

Deskundige begeleiding en toezicht

Ieder kind dat bij Delta Force Paintball komt spelen krijgt een grondige uitleg over veiligheid voordat hij of zij de Hollywood geïnspireerde spelzones in gaat. Daarnaast checkt een paintballmarshal of de bril van het masker op de juiste wijze is bevestigd en goed vastzit, waardoor de bril tijdens het spel niet los kan raken. Alle spelers dienen een registratieformulier in te vullen en in te leveren, voordat ze bij een van onze Delta Force Paintballcentra kunnen spelen. Kinderen onder de 18 jaar dienen een ondertekend ouderlijk toestemmingsformulier te overleggen.

Hollywood geïnspireerde spelzones

Je kinderen zullen het supergaaf vinden om op de admenbenemende filmsetachtige spelzones bij Delta Force Paintball Nederland te spelen. Of ze nu wegduiken voor de afgevuurde verfballetjes in de Speedball Arena of proberen het heilige boek in Zombies’ Crypt te vinden, ieder kind komt thuis met een lading verhalen!

State-of-the-art paintballuitrusting

Ontworpen met het oog op comfort en veiligheid bieden onze lange gevechtstenues met gevoerde opstaande halskragen bescherming voor het hele lichaam, waarbij ons volledig hoofdmasker met bril volgens Amerikaanse specs tegen de impact van de verfballetjes beschermt. Gooi nog een speciaal ontworpen lage-impact veerkrachtige paintball geweer in de strijd en iedere speler is de koning te rijk!

Wil je meer weten of wil je nu al reserveren?

Het reserveringsproces bij Paintball Nederland kan eenvoudigweg niet simpeler! Bel gewoon met een van onze vriendelijke evenemenscoördinatoren op 020 369 7183 voor meer informatie. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Ook kun je hiernaast direct een online reservering maken.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE