Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball stockholm outdoor team building

Paintball Almere

PAINTBALL ALMERE

Ben je op zoek naar een spannende activiteit vol beweging en adrenaline? Kies dan voor paintball in Almere en omgeving bij Delta Force Paintball. Ons paintballcentrum is gelegen op 45 minuten afstand van Almere en is zeer makkelijk te bereiken via de A6 van Almere naar Bant. Een dag paintballen bij ons combineert plezier en adrenaline met teamwork voor een lage prijs. Het maakt niet uit met welk gezelschap je komt paintballen, wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleeft!

PAINTBALL ALMERE: WELKE GELEGENHEID?

Paintball is een leuke activiteit welke geschikt is voor meerdere gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor een vriendendag, een vrijgezellenfeest (ook voor vrouwen!) of juist voor een kinderfeestje; bij Delta Force Paintball ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen paintball in Almere en omgeving voor een lage prijs en met onvergetelijke spelzones.

Al vanaf €15(1) per persoon heb je toegang tot onze Hollywoodachtige spelzones, inclusief entree, uitrusting en 50 paintballs per persoon. Een hele dag lang kun je meerdere paintballspellen (12 tot 24 spellen) spelen met jouw vrienden, terwijl je beschikt over de beste uitrusting en semi automatische machinegeweren.

Word je favoriete actieheld!

 • ONZE LAGE IMPACT PAINTBALL PACKAGE BEVAT:

  • Een sessie van 3 uur met paintball-actie
  • 6 paintballgames
  • Filmset kwaliteit Gamezones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Special-forces combat uitrusting
  • Speciaal ontworpen lage-impact veerkrachtige paintball geweer
 • Paintball Almere Galerij

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting met TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie

HOLLYWOOD GEÏNSPIREERDE SPELZONES

Delta Force Paintball Nederland biedt een serie adembenemende filmsetachtige spelzones, allemaal gebaseerd op iconische films van het witte doek, televisieseries en beroemde plekken. Of je nu probeert te ontkomen aan de bloeddorstige monsters uit onze Zombies’ Crypt spelzone of de bewakers verslaat uit onze Prison Break paintballarena, je zult in ieder geval een aantal onvergetelijke herinneringen mee naar huis nemen.

BEREIKBAARHEID VANUIT ALMERE

Ons paintballcentrum is zeer eenvoudig te bereiken vanuit Almere. Je rijdt het grootste gedeelte via de A6 totdat je op het laatst afrit 16 naar Bant neemt. Vanaf de afrit is het nog maar een paar minuten rijden via de Schoterweg en Schoterpad naar ons paintballcentrum in het Kuinderbos. Je zult direct al zien dat de omgeving veel mogelijkheden biedt voor een ultiem dagje paintballen bij Delta Force Paintball.

Waar wacht je nog op?

Met onze adembenemende filmset spelzones (met o.a. voorwerpen en items die rechtstreeks afkomstig zijn van filmsets uit Hollywood zoals van de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise), state-of-the-art paintballuitrusting en een vijf sterren record op het gebied van gezondheid en veiligheid is Delta Force Paintball onverslaanbaar als het gaat om het organiseren van een adrenalinevol kinderfeestje in Flevoland.

Of ze nu proberen weg te duiken om niet door de afgeschoten verfballetjes geraakt te worden in onze Speedball Arena of in de strijd tegen Sovjet troepen in onze Vijand aan de Poort scenario, ieder kind zal ongetwijfeld met een aantal overgetelijke herinneringen naar huis gaan. En als ze geluk hebben ontmoeten ze… onze bewoner de Terminator!

Maar het kan nog beter, want zelfs beroemde gezichten zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Cara Delevingne hebben de afgelopen jaren in onze paintballcentra gespeeld. Je weet simpelweg nooit tegen wie je kunt aanlopen.

Geef jouw reservering door

Ben jij klaar voor een dag vol adrenaline met paintball in Almere en omgeving? Geef hiernaast direct jouw reservering online door en een van onze medewerkers zal contact met je opnemen om de datum te bevestigen. Je kunt ook zelf bellen naar 020 369 7183 waar onze medewerkers 24 uur per dag voor je klaarstaan.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. DF_PHONE_NUMBER.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op DF_PHONE_NUMBER (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op DF_PHONE_NUMBER.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE