Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-kids-parties

Kinderfeestje Flevoland

KINDERFEESTJE FLEVOLAND PAINTBALL

Ben je op zoek naar een veilige, gezonde en betaalbare activiteit voor kinderen in en rond Flevoland? Kies dan een keer voor iets anders en kom bij ons paintballen! Onze kinderfeestjes met Low Impact Paintball combineren niet alleen plezier met avontuur, maar helpen ook waardevolle levensvaardigheden te leren, zoals teamwerk en communicatie. Delta Force Paintball is geschikt voor 8 tot 17-jarigen en biedt een voordelig Low Impact Paintball-pakket voor slechts € 15,00(1) per persoon, inclusief entree, uitrusting en 50 paintballs per persoon.

RESERVEER DIRECT ONLINE

Reserveren kan gewoon niet eenvoudiger! Bel simpelweg met een van onze aardige evenementscoördinatoren op 020 369 7183 om je voorkeursdatum vast te leggen. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.

Je kunt ook onze paintball reserveringspagina bezoeken of een terugbelverzoek aanvragen.

Word je favoriete actieheld!

 • ONZE LAGE IMPACT PAINTBALL PACKAGE BEVAT:

  • Een sessie van 3 uur met paintball-actie
  • 6 paintballgames
  • Filmset kwaliteit Gamezones
  • 360 Volledige hoofdbescherming
  • Volledige lichaams- en nekbescherming
  • Special-forces combat uitrusting
  • Speciaal ontworpen lage-impact veerkrachtige paintball geweer
 • Gallerij Kinderfeestjes

 • WAT KRIJG JE ERVOOR?

  • Persoonlijk ammo battlepack
  • Deskundige begeleiding
  • Dagafsluiting met TOP GUN-prijsuitreiking
  • Volledige bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
  • De hele dag gratis thee en koffie

Vijf sterren voor veiligheid

We begrijpen dat ouders bezorgd zijn over de veiligheid van hun kinderen wanneer ze deelnemen aan paintball kinderfeestje in Flevoland. Daarom zijn we blij dat we kunnen melden dat Delta Force Paintball een geaccrediteerd lid is van de EUPBA (Europa’s grootste instantie voor paintball) en een 5 sterren gezondheids- en veiligheidsrecord heeft. Met hooggekwalificeerde paintballmarshals en bedrijfsleiders die een EHBO-cursus hebben gevolgd, ben je ervan verzekerd dat je kinderen in veilige handen zijn wanneer ze bij Delta Force Paintball komen spelen.

Deskundige begeleiding en toezicht

Ieder kind dat bij Delta Force Paintball komt spelen, krijgt een grondige veiligheidsuitleg, voordat hij of zij de Hollywood geïnspireerde spelzones in gaat. Daarnaast checkt een paintballmarshall of de bril van het masker op de juiste wijze is bevestigd en goed vastzit, waardoor de bril tijdens het spel niet los kan raken. Alle spelers dienen een registratieformulier in te vullen en in te leveren voordat ze bij een van onze Delta Force Paintballcentra kunnen spelen. Kinderen onder de 18 jaar dienen over een toestemmingsformulier te beschikken dat door een van de ouders of voogd is ondertekend. Dit formulier kan op onze downloadpagina worden gedownload. Organiseer jij dus een kinderfeestje in Flevoland en wil je graag komen paintballen? Zorg dan dat alle toestemmingsformulieren zijn ondertekend!

Waar wacht je nog op?

Met onze adembenemende filmset spelzones (met o.a. voorwerpen en items die rechtstreeks afkomstig zijn van filmsets uit Hollywood zoals van de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise), state-of-the-art paintballuitrusting en een vijf sterren record op het gebied van gezondheid en veiligheid is Delta Force Paintball onverslaanbaar als het gaat om het organiseren van een adrenalinevol kinderfeestje in Flevoland.

Of ze nu proberen weg te duiken om niet door de afgeschoten verfballetjes geraakt te worden in onze Speedball Arena of in de strijd tegen Sovjet troepen in onze Vijand aan de Poort scenario, ieder kind zal ongetwijfeld met een aantal overgetelijke herinneringen naar huis gaan. En als ze geluk hebben ontmoeten ze… onze bewoner de Terminator!

Maar het kan nog beter, want zelfs beroemde gezichten zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Cara Delevingne hebben de afgelopen jaren in onze paintballcentra gespeeld. Je weet simpelweg nooit tegen wie je kunt aanlopen.

Wist je trouwens dat je 24/7 bij ons kunt reserveren?

Wil je ook een memorabel kinderfeestje reserveren? Waarom bel je dan niet met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren op 020 369 7183 om je voorkeursdatum vast te leggen. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.
Je kunt ook onze paintball reserveringspagina bezoeken of verzoeken om teruggebeld te worden.

Wat moet ik meenemen op de speeldag?

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen?

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

Is paintballen geschikt voor kinderen?

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

Op welke dagen zijn jullie open?

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

Hoe verloopt de speeldag?

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen?

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep?

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers?

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald?

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

Hoe reserveer ik een dagje paintballen?

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE