Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-zombie-crypt

Zombies' Crypt

Zombies' Crypt

Dit spannende paintballspel speelt zich af in de leefomgeving van de Zombies – gevaarlijk levende doden die rondlopen op het nabij gelegen kerkhof en allerlei vernielingen aanrichten en iedereen aanvallen die ze tegenkomen. Jouw missie bestaat uit het uit handen blijven van deze hersenloze wezens en de afgehakte hoofden naar het het oorspronkelijke punt te brengen waar de zombies vandaan komen. Voltooi je missie en zorg dat er weer vrede in het gebied heerst. Maar wees gewaarschuwd, de Zombies zullen er alles aan doen om je te grazen te nemen!

Bekijk hieronder hoe het er tijdens de actie in onze spelzones toegaat!

 • Kenmerken ‘Zombie's Crypt’

  • Levensechte grafstenen
  • Afschrikwekkende zombies
 • Delta Force Zombies' Crypt Galerij

 • ‘Zombies' Crypt’ Tactieken

  • Leg beslag op het heilige boek om te winnen!
  • Val van alle kanten aan
  • Creëer rookgordijnen om het menselijk ras te beschermen

Delta Force Paintball Nederland Spelzones

De adembenemende filmsetachtige spelzones bij Delta Force Paintball werden geïnspireerd door een aantal ‘s werelds meest iconische films van het witte doek, populaire tv-series en fascinerende locaties. Met voorwerpen en objecten rechtstreeks afkomstig van filmsets uit Hollywood (zoals uit de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise in de hoofdrol en uit de James Bond hit ‘Casino Royale’) vormen onze epische scenario’s de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke paintballervaring.

Vijf sterren faciliteiten

Paintball Nederland is ook trots op het feit dat een state-of-the-art paintballuitrusting aan spelers wordt verstrekt en het over een vijf-sterren gezondheids- en veiligheidsrecord beschikt. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of haar) organiseert, de verjaardag van je kind viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven, Delta Force Paintball heeft alles in huis om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. We zorgen zelfs voor je lunch als je dat van te voren even aan ons doorgeeft!

A-list celebrities zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Elle Macpherson hebben onze paintballcentra in de afgelopen jaren bezocht. Waarom zou jij niet de volgende VIP zijn die ons een bezoekje brengt?

Neem contact met ons op 24/7

Sta je helemaal klaar om je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je niet met een van onze behulpzame evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball reserveringspagina gaan of verzoeken om teruggebeld te worden.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE