Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Viking Castle

Viking Castle

Vele jaren regeerden de adel over hun onderdanen met ijzeren hand vanuit de veiligheid van hun versterkte kasteel. In een poging om het onderdrukkende regime omver te werpen, moeten de verschillende rebellerende groepen de handen ineen slaan om zo een sterk leger te vormen. Zal het leger van de Koning in staat zijn om de zorgvuldig geplande aanval van de lagere klasse om het kasteel in te nemen, neer te slaan?
Tip: Bij de aanval op het Kasteel, zorg ervoor dat je team zo snel mogelijk het hele kasteel heeft omsingeld, zodat je een gecoördineerde aanval uit kunt voeren. Voor de verdediging van het Kasteel is het handig om verf- of rookgranaten te gebruiken om zo de vijand tijdens hun aanval in de war te brengen en te elimineren. Bekijk hieronder de actie in onze spelzones!

Bekijk hieronder hoe het er tijdens de actie in onze spelzones toegaat!

 • Kenmerken ‘Viking Castle’

  • Versterkte kasteelpoorten
  • Fort van twee verdiepingen
  • Sniper turrets
  • Strategisch geplaatste bunkers
 • Delta Force Viking Castle Galerij

 • ‘Viking Castle’ Tactieken

  • Hijs de vlag om te winnen!
  • Coördineer meerdere aanvallen vanuit alle richtingen
  • Gebruik rookgordijnen om het kasteel te naderen

Delta Force Paintball Nederland Spelzones

Paintball Nederland heeft een groot scala aan filmsetactige kwaliteit spelzones – perfect om je innerlijke strijder naar buiten te laten komen en je vaardigheden als sluipschutter op het strijdtoneel te bewijzen. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of haar) organiseert, de verjaardag van je kind viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven. Delta Force Paintball Nederland heeft alles in huis om iedere gelegenheid te herbergen en er een onvergetelijke dag van te maken. We zorgen zelfs voor je lunch als je dat van te voren even aan ons doorgeeft!

Het is niet nodig dat spelers ervaring hebben – onze goed opgeleide marshals begeleiden je de hele dag en geven je praktische en handige tips om de overwinning binnen te halen!

Neem contact met ons op

Ben je er helemaal klaar voor om aan je paintballavontuur te beginnen? Neem contact op met een teammedewerker op 020 369 7183 of je kunt ook vragen om teruggebeld te worden op een voor jou geschikt tijdstip. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend om je te helpen bij het regelen van je volgende avontuur bij Delta Force Paintball.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE