Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-chemical-alley

Speedball Arena

Speedball Arena

De Speedball Arena is de moderne variant van de arena’s waar gladiatoren tegen elkaar vochten voor de eer in het oude Romeinse Rijk. In deze arena’s zagen toeschouwers mannen en wilde dieren die het tegen elkaar opnamen in een strijd op leven en dood, dit tot groot genoegen van het bloeddorstige publiek. Dit was behoorlijke zware kost. Tegenwoordig strijden twee teams tegen elkaar in de Speedball Arena. De teams worden van elkaar gescheiden door een rij ijzeren vaten zodanig opgesteld dat geen ‘veilige’ plek lang veilig blijft. In dit spel zijn geen gevangenen, geen tweede kansen en er is absoluut geen enkele ruimte voor het maken van fouten. Het doel van dit spel is totale uitschakeling! Als je je afvraagt waarom ze het 'Speedball' noemen dan hoef je daar niet lang bij stil te staan. Het is heel simpel, zodra het spel begint vliegen de verfballetjes om je oren en waarschijnlijk hoor je ze ook vliegen. Dit is intensief paintballen, zoals het eigenlijk gespeeld moet worden. Onze Speedball Arena heeft al het lef van de wereld, maar de hamvraag is, heb jij dat ook?

Bekijk hieronder hoe het er tijdens de actie in onze spelzones toegaat!

 • Kenmerken ‘Speedball Arena’

  • Gladiatorachtige arena
  • Streng bewaakte brandstof opslagplaats
  • Strategisch geplaatste ijzeren vaten
  • Grote open ruimtes
 • Delta Force Speedball Arena Galerij

 • Speedball Arena-tactieken

  • Schakel het andere team uit om te winnen!
  • Blijf in beweging
  • Geef je teamleden dekking

Delta Force Paintball Nederland Spelzones

De adembenemende filmsetachtige spelzones bij Delta Force Paintball werden geïnspireerd door een aantal van ‘s werelds meest iconische films van het witte doek, populaire tv-series en fascinerende locaties. Met voorwerpen en objecten rechtstreeks afkomstig van filmsets uit Hollywood (zoals uit de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise in de hoofdrol en uit de James Bond hit ‘Casino Royale’) vormen onze epische scenario’s de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke paintballervaring.

Vijf sterren faciliteiten

Delta Force Paintball Nederland is ook trots op het feit dat een state-of-the-art paintballuitrusting aan spelers wordt verstrekt en het over een vijf-sterren gezondheids- en veiligheidsrecord beschikt. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of voor haar) organiseert, de verjaardag van je kind viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven, Delta Force Paintball heeft alles in huis om iedere gelegenheid te herbergen en er een onvergetelijke dag van te maken. We zorgen zelfs voor je lunch als je dat van te voren even aan ons doorgeeft!

A-list celebrities zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Elle Macpherson hebben onze paintballcentra in de afgelopen jaren bezocht. Waarom zou jij niet de volgende VIP zijn die ons een bezoekje brengt?

Neem contact met ons op 24/7

Sta je te popelen om je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je dan niet even met een van onze behulpzame evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of verzoeken om teruggebeld te worden.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE