Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
Delta Force Paintball Stockholm

Prison Break

Prison Break

Je vriend is vals beschuldigd van een misdaad, gevangen genomen en op weg naar Death Row. Zijn leven ligt in jouw handen, terwijl hij de uren aftelt tot aan zijn naderende en hij van de gevangenis naar de doodskamers wordt vervoerd. Na maanden van plannen, is het tijd voor jou en je ontsnappingsteam om de ultieme release van je vriend af te ronden. Je zult vechten voor zijn gerechtigheid, waar advocaten en geld hebben gefaald om voor zijn vrijheid te vechten. Roep je bondgenoten bijeen om hem te redden uit de gevangenisbus en samen levend te ontsnappen. Wees voorzichtig - er zijn veel obstakels die je pad blokkeren in de vorm van gewapende bewakers en perimeterhekken. Laat niets jou in de weg staan!

Bekijk hieronder hoe het er in onze spelzones aan toe gaat!

 • Prison Break Kenmerken

  • Authentieke gevangenisbus
  • 2 Strategisch geplaatste politieauto’s
 • Delta Force Prison Break Galerij

 • Prison Break arena taktiek

  • Bescherm jouw vriend tegen eliminatie
  • Blokkeer de aanval van de tegenstander

Delta Force Paintball Nederland Game Zones

Delta Force Paintball heeft een uitgebreid aanbod speelzones met de kwaliteit van een filmset- perfect om je innerlijke krijger te omhelzen en je sluipschuttervaardigheden op het slagveld te bewijzen. Of je nu een vrijgezellenfeest organiseert, een verjaardag voor kinderen viert of gewoon een dagje vol adrenaline wilt, Delta Force Paintball staat voor elke gelegenheid klaar. Spelers hebben geen eerdere ervaring nodig – onze opgeleide marshall helpt je de dag door en geeft je belangrijke tips om je te helpen de overwinning veilig te stellen!

Neem contact met ons op

Sta je helemaal klaar om aan je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je niet met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan en een terugbelverzoek aanvragen.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE