Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-jungle-attack

Jungle Attack

Black Ops – Jungle Attack

Ver van de bewoonde wereld ligt ergens midden in het donkere onherbergzame regenwoud een guerrilla-basis. Om deze afgelegen locatie te vinden en te overleven mogen jij en je team absoluut geen fouten maken, omdat de vijand alle paden, uithoeken en schuilplaatsen kent. Je missie bestaat uit het redden van een geallieerde piloot die met zijn parachute ergens in de jungle aan een boom vast is blijven hangen. De piloot kan geen kant op en verkeert in ernstig gevaar. Omdat er geen communicatie mogelijk is moet je eenheid als een goed geoliede machine werken, waarbij je je teamgenoten dekking geeft als je je snel over de grond en tussen het struikgewas voortbeweegt. De guerilla’s zijn in de buurt en komen snel dichterbij en je hebt geen tijd te verliezen. Vind de geallieerde piloot voordat zij hem te grazen kunnen nemen!

Bekijk hieronder hoe het er tijdens de actie in onze spelzones toegaat!

 • Kenmerken ‘Black Ops – Jungle Attack’

  • Afgelegen guerrilla-basis
  • Dicht Regenwoud
  • Moeilijk begaanbare jungle paden
  • 'Bevrijd de VIP' scenario
 • Delta Force Black Ops – Jungle Attack Galerij

 • Jungle Aanvalstactieken

  • Red en breng de verongelukte geallieerde piloot terug om te winnen!
  • Verplaats je om het doel te lokaliseren
  • Val in de flanken aan en gebruik de bomen als dekking

Delta Force Paintball Nederland Spelzones

De adembenemende filmsetachtige spelzones bij Delta Force Paintball Nederland werden geïnspireerd door een aantal ‘s werelds meest iconische films van het witte doek, populaire tv-series en fascinerende locaties. Met voorwerpen en objecten rechtstreeks afkomstig van filmsets uit Hollywood (zoals uit de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise in de hoofdrol en uit de James Bond hit ‘Casino Royale’) vormen onze epische scenario’s de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke paintballervaring.

Vijf sterren faciliteiten

Delta Force Paintball is ook trots op het feit dat een state-of-the-art paintballuitrusting aan spelers wordt verstrekt en het over een vijf sterren gezondheids- en veiligheidsrecord beschikt. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of haar) organiseert, de verjaardag van je kind viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven. Delta Force Paintball Nederland heeft alles in huis om iedere gelegenheid te herbergen en er een onvergetelijke dag van te maken. We zorgen zelfs voor je lunch als je dat van te voren even aan ons doorgeeft!

A-list celebrities zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Elle Macpherson hebben onze paintballcentra in de afgelopen jaren bezocht. Waarom zou jij niet de volgende VIP zijn die ons een bezoekje brengt?

Neem contact met ons op 24/7

Sta je helemaal klaar om je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je niet met een van onze behulpzame evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of verzoeken om teruggebeld te worden.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE