Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-enemy-at-the-gates

Enemy at the Gates

Enemy at the Gates

De Eerste Wereldoorlog is nog steeds gaande, Sovjet- en Commandotroepen komen elkaar tegen bij het veilig stellen van en het onder controle brengen van het strategisch belangrijke gebied rondom Stalingrad. De Sovjet troepen weten drommels goed dat, als ze de belangrijkste Spetsnaz Intel-bunker niet vernietigen, hun strategie de grond wordt ingeboord! Om te slagen in hun missie om de bunker te vernietigen, moeten de Sovjet troepen bruggen veroveren, zich door vijandelijke linies heen vechten en de explosieven binnen de bunker plaatsen. Dit is een spel vol actie met versperringen van waar achter je dekking kunt zoeken tegen de strategisch afgevuurde verfkogels, dit houdt simpelweg in dat de verf om je oren vliegt! Zodra het spel van start gaat moet je vuurkracht gebruiken om vooruit te komen, want hoe meer grondgebied je verovert hoe sterker je komt te staan.

Bekijk hieronder hoe het er tijdens de actie in onze spelzones toegaat!

 • Kenmerken ‘Enemy at the Gates’

  • Zwaar bewaakt dorp
  • Niemandsland
  • Versperringen ter verdediging
 • Delta Force Enemy at the Gates Galerij

 • Tactieken bij ‘Enemy at the Gates’

  • Neem explosieven mee en plaats ze bij de Commandopost om te winnen!
  • Creëer rookgordijnen om veilig verder te trekken
  • Gebruik de versperringen voor dekking

Delta Force Paintball Nederland Spelzones

De adembenemende filmsetachtige spelzones bij Paintball Nederland werden geïnspireerd door een aantal van ‘s werelds meest iconische films van het witte doek, populaire tv-series en fascinerende locaties. Met voorwerpen en objecten rechtstreeks afkomstig van filmsets uit Hollywood (zoals uit de blockbuster ‘Edge of Tomorrow’ met Tom Cruise in de hoofdrol en uit de James Bond hit ‘Casino Royale’) vormen onze epic scenario’s de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke paintballervaring.

Vijf sterren faciliteiten

Paintball Nederland is ook trots op het feit dat een state-of-the-art paintballuitrusting aan spelers wordt verstrekt en het over een vijf-sterren gezondheids- en veiligheidsrecord beschikt. Of je nu een vrijgezellenfeest (voor hem of voor haar) organiseert, de verjaardag van je kid viert of gewoon een adrenaline gevulde plezierdag wil beleven, Paintball Nederland heeft alles in huis om iedere gelegenheid te herbergen en er een overgetelijke dag van te maken. We zorgen zelfs voor je lunch als je dat van te voren even aan ons doorgeeft!

A-list celebrities zoals Wayne Rooney, Lewis Hamilton en Elle Macpherson hebben onze paintballcentra in de afgelopen jaren bezocht. Waarom zou jij niet de volgende VIP zijn die ons een bezoekje brengt?

Neem contact met ons op 24/7

Sta je helemaal klaar om je paintballavontuur te beginnen? Waarom bel je niet met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren op 020 369 7183? We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Je kunt ook naar onze paintball-reserveringspagina gaan of verzoeken om teruggebeld te worden.

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE