Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
paintball-games-stockholm

FAQ

V: Wat moet ik meenemen op de speeldag? Lees antwoord

We raden spelers aan makkelijk zittende oude kleding te dragen en een extra set kleren mee te nemen om je aan het einde van de dag te kunnen omkleden. Het wordt ten zeerste aanbevolen om laarzen of hoge schoenen met enkelberscherming te dragen die een goede grip/rubberen zolen hebben – de bosgrond kan soms enigszins glad zijn! Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen omdat het speelveld in de wintermaanden modderig en nat kan zijn – maar het wordt aan de speler over gelaten of hij of zij de voorkeur geeft aan de waterdichte optie of kiest voor de enkelbescherming. Paintballhandschoenen kunnen op het centrum worden gekocht, maar je kunt ook je eigen paar meenemen. Het is wellicht handig om contant geld bij je te hebben voor het kopen van extra verfballetjes (we accepteren betalingen in contanten en uitsluitend PIN-geverifieerde betalingen met credit-/debetcards en bankpas).

V: Kan ik mijn eigen paintballuitrusting meenemen? Lees antwoord

Nee, alleen het paintball geweer en de uitrusting bij de centrum op de dag van uw evenement wordt verstrekt, kunnen worden gebruikt.

V: Kan ik mijn eigen verfballetjes meenemen? Lees antwoord

Wegens gezondheids- en veiligheidsredenen en om een consistente veiligheidsnorm voor alle centra te handhaven mag je uitsluitend de verfballetjes van Delta Force Paintball Nederland gebruiken die op je evenementsdag worden verstrekt.

V: Hoeveel verfballetjes heb ik nodig? Lees antwoord

Er is geen manier om vast te stellen hoeveel verfballetjes iedere persoon er doorheen jaagt. Want het hangt er helemaal vanaf of je een schietgrage vinger hebt of niet. Het wordt volledig aan de speler zelf over gelaten hoeveel hij wilt gebruiken. Het gemiddelde gebruik zowel door kinderen als volwassenen is 400 tot 500 verfballetjes per persoon voor de hele dag. Je kunt de hele dag door, tijdens de pauzes en tussen de verschillende spelen, verfballetjes op het centrum kopen.

V: Hoe kan ik extra items op de speeldag kopen? Lees antwoord

Extra items zoals paintballen, lunch en handschoenen kunnen worden gekocht bij het basiskamp met contant geld of met een kaart (alleen geverifieerd met PIN). Let op: We accepteren geen betaling ter plaatse per cheque.

V: Is paintballen geschikt voor kinderen? Lees antwoord

We zijn van mening dat het spelen van paintball veilig door kinderen kan worden gedaan, maar we adviseren ouders om zich in het spel paintballen te verdiepen en op basis daarvan te besluiten of het spelen van paintball wel of niet een geschikte activiteit voor hun kind is. Om je hierbij te helpen hebben we de gids “Informatie voor Ouders” samengesteld, die aan je informatiepakket kan worden toegevoegd, of aangevraagd kan worden bij een van onze vriendelijke medewerkers op het telefoonnummer DF_PHONE_NUMBER. Voor meer informatie kan je onderstaande FAQ lezen onder de vraag over ‘Minimum Leeftijd’.

V: Wat is de minimum leeftijd? Lees antwoord

De minimumleeftijd om lage impact paintball te spelen is 8 jaar oud en de minimumleeftijd voor normale paintball is 18 jaar en ouder. De uitrusting en het niveau van supervisie door Paintball Nederland maakt paintballen veilig voor spelers van alle leeftijden – dus het is niet het ‘gevaar’ dat een rol speelt bij het bepalen van onze leeftijdsgrens, maar eerder het feit dat het voor jonge kinderen heel moeilijk kan zijn. Sommige 8-jarigen vinden mischien paintball ook met een lage impact te veel, dus als u twijfelt, boek dan vooraf een rondleiding door èèn van onze centra in een weekend – de Center Manager zou graag dit graag voor u regelen. We verwelkomen ook ouders om samen met hun kinderen op de dag te spelen als ze het plezier met hen willen delen. Neem alstublieft contact op met een van onze evenementencoördinatoren voor meer informatie.

V: Wat voor drinken en eten is op het centrum te verkrijgen? Lees antwoord

Er is de hele dag gratis thee en koffie op ons paintballcentrum te verkrijgen. Op het Paintballcentrum bieden we een verse warme lunch aan voor € 7,50 per persoon.

Heb je bij de reservering geen lunch besteld dan dienen alle spelers op het centrum voor 11:30 uur op de speeldag een warme lunch te bestellen, als ze dat tenminste willen. Dit is nodig zodat de koks voldoende tijd hebben om de maaltijden te bereiden en te bezorgen. Op ieder centrum is er ook een winkel die instant noedels, chocola, frisdrank, snacks, versnaperingen en meer verkoopt.

V: Kunnen we alcohol naar het centrum meenemen? Lees antwoord

Er wordt geen alcohol in onze paintballcentra toegestaan. Iedere speler die heeft gedronken wordt van verder spelen uitgesloten en wordt verzocht het centrum te verlaten.

V: Op welke dagen zijn jullie open? Lees antwoord

Onze centra zijn praktisch 365 dagen van het jaar geopend. Maar het is uitermate belangrijk dat je je gewenste speeldatum ruim van te voren reserveert om teleurstelling te voorkomen. Om na te gaan of je gewenste datum nog beschikbaar is, neem je simpelweg even contact op met een van onze vriendelijke evenementcoördinatoren op telnr. 020 369 7183.

V: Hoe verloopt de speeldag? Lees antwoord

Bij aankomst word je begroet door onze aardige medewerkers die je helpen bij het doorlopen van het registratieproces. Na het invullen van de registratieformulieren ontvang je een volledige paintballuitrusting die je voor de speeldag nodig hebt. Vervolgens wordt er een verplichte veiligheidsbriefing gehouden. Hierna gaat de actie écht van start! Volwassenen spelen 12-13 gevarieerde games gedurende een volledige dagsessie, en kinderen tussen 8 en 17 jaar oud zullen 6 gevarieerde games spelen in een sessie van 3 uur, met korte verfrissingspauzes tussendoor om je paintballs opnieuw te laden en tactieken te bespreken!

V: Is het noodzakelijk om een registratieformulier in te vullen? Lees antwoord

Alle spelers moeten voordat ze beginnen te spelen het registratieformulier volledig hebben ingevuld. Spelers onder de 18 jaar moeten hun registratieformulier door een volwassene laten ondertekenen; we raden je aan om de formulieren samen met de uitnodigingen te versturen. Ouders dienen de volledig ingevulde en ondertekende registratieformulieren aan je retour te zenden, zodat je ze op de evenementsdag mee naar het centrum kunt nemen. Alle registratieformulieren zijn te vinden op onze downloadpagina of onze evenementscoördinatoren kunnen ze via e-mail versturen.

V: Hoeveel spelers dien ik mee te nemen? Lees antwoord

Er is geen minimum of maximum vereiste voor het aantal splers: elke groepsgrootte is prima (ofschoon we wel een minimum vereiste hanteren voor het organiseren van een evenement op een doordeweekse dag). Je wordt samen bij andere spelers geplaatst om een team te vormen. Voor het organiseren van een privé-paintballspel waarbij je tegen je eigen groepsleden speelt, heb je minimaal 40 spelers nodig of je betaalt extra.

V: Zit mijn kind samen met volwassenen in een groep? Lees antwoord

We proberen, als dat mogelijk is, altijd een groep van leeftijdsgenootjes samen te stellen. Maar vaak betaat een groep uit verschillende leeftijden, wanneer bijvoorbeeld ouders met hun kinderen willen spelen en dan ook een oudere broer of zus zich bij de groep aansluit.

V: Kan ik een datum reserveren als ik nog niet zeker ben over het aantal deelnemers? Lees antwoord

Je kunt nu alvast reserveren voor het aantal spelers waarvan je zeker weet dat ze komen, zodat je de gewenste speeldatum al kunt vastleggen. Vervolgens kan je, tot een paar dagen voor het evenement, nog altijd spelers aan je paintballreservering toevoegen.

V: Wat kan ik doen als ik de weg naar het centrum niet kan vinden? Lees antwoord

Om te voorkomen dat je verdwaalt, raden we je aan ervoor te zorgen dat alle bestuurders in je groep de routebeschrijving die op website staat hebben uitgeprint en bij zich hebben. Onze routebeschrijvingen dienen slechts ter indicatie, daarom is het beter een wegenkaart of een GPS-systeem te gebruiken voor meer gedetailleerde bewegwijzering. Heb je toch nog moeite om het centrum te vinden ben ons dan op DF_PHONE_NUMBER waar een aardige teammedewerker helpt je het centrum te lokaliseren. Houd er wel rekening meer dat onze medewerkers mogelijk niet op de hoogte zijn van wegafsluitingen of –omleidingen in dat gebied. Maar de medewerker zal je in contact brengen met een collega die wel in staat is om je verder te helpen.

V: Wat gebeurt er als het regent? Lees antwoord

De paintballspellen gaan gewoon door, ongeacht de weersomstandigheden. Alle spelzones vinden buiten in de bossen plaats, daarom raden we je aan om je kleding aan te passen bij nat weer en stevige laarzen of hoge schoenen met enkelbescherming en een goede grip te dragen. Sommige spelers dragen liever rubberlaarzen i.p.v. de meer veilige hoge schoenen met enkelbescherming. Het is in ieder geval verstandig om een paar extra schoenen mee te nemen voor na afloop. Er zijn overdekte plekken en kastjes beschikbaar die je kunt huren op het basiscamp waar je je spullen in kunt opbergen tussen de spellen door. Je zou ook dunne waterdichte kleding kunnen dragen onder het gevechtstenue dat we je voor de dag hebben verstrekt.

V: Hoe laat begint het spelen? Lees antwoord

Een volledige dag van normale paintball voor volwassen spelers, is van 9.15 uur tot ongeveer 16.00 uur. Wij adviseren spelers om voor 9.00 uur aan te komen. Low Impact Paintball is beschikbaar voor kinderen van 8-17 jaar oud, van 11:00 uur tot ongeveer 14:00 uur.

V: Wat gebeurt er als een speler op de speldag onverhoopt verhinderd is en ik voor hem of haar al heb betaald? Lees antwoord

Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar. Ofschoon een tegoed wel bij een volgende paintballreservering gebruikt kan worden.

V: Kan ik de betaalde verfballetjes gebruiken van een speler die op de speeldag verhinderd is? Lees antwoord

Jammer genoeg niet. Wanneer een speler niet aanwezig is op de dag waarop je je evenement hebt geboekt, dan komt de vooruitbetaling en de verfballetjes voor die speler te vervallen. Betalingen worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar, maar een tegoed kan gebruikt worden bij een volgend bezoek.

V: Hoe reserveer ik een dagje paintballen? Lees antwoord

Het reserveren gaat heel eenvoudig in zijn werk! Het enige wat je behoeft te doen is ons bellen op 020 369 7183 (24 uur per dag, alle dagen in de week) en je reservering met een van onze vriendelijke evenementscoördinatoren bespreken om de beschikbaarheid te checken, zodat je je evenement kunt boeken. Een andere optie is het online reserveringsaanvraagformulier in te vullen of een mailtje naar ons sturen, waarna we je op een voor jou geschikt tijdstip terug zullen bellen. Of je kunt ook even langs je dichtstbijzijnde centrum langsgaan om je reservering met de bedrijfsleider te bespreken. Belangrijk: het is essentieel om even van te voren te bellen om een afspraak te maken, voordat je bij het dichtstbijzijnde centrum binnenloopt. Mocht je enig probleem ondervinden of heb je nog verdere vragen, aarzel niet om ons te bellen op 020 369 7183.

paintball stockholm jungle attack

De Geweldige

Ontsnapping uit de Jungle
spelzones

Lees Meer

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE