Chat with us, powered by LiveChat
MENU
MENU
home

Paintball Nederland

Paintball Nederland Actie!

Ben je op zoek naar een toffe dag paintballen in Nederland? Delta Force Paintball biedt paintballmogelijkheden van wereldklasse aan in Nederland; ideaal gelegen in Bant. Bij ons Paintballcentrum Nederland krijg je de beste paintball experience. Bovendien profiteer je van premium kwaliteit paintballspelzones, state-of-the-art basiskampfaciliteiten en de allerbeste paintballuitrusting die nu beschikbaar is.

Paintball Nederland

Ons paintballcentrum in Nederland is ideaal voor het organiseren van diverse paintballevenementen voor spelers van 8 jaar en ouder. Word ook een held die van top tot teen is bewapend met de nieuwste paintballuitrusting en ontdek een wereld waar je avonturen beleeft in onze themaspecifieke paintballspelzones!

Over Nederland

Of je nu een inwoner bent of een bezoekje aan Nederland brengt. Delta Force Paintball Nederland zorgt ervoor dat jouw uitje, of het nu een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsevent is, een dag wordt om nooit meer te vergeten. Wij geven jou de ultieme ervaring van paintball in Flevoland.

paintball ervaring

Paintballspelers kunnen in ons basiskamp even bijtanken en uitrusten met thee of koffie, die de hele dag door gratis verkrijgbaar is. Bij de winkel op het centrum kunnen versnaperingen, snacks en frisdranken worden gekocht. Het is ook mogelijk om tegen betaling een warme maaltijd te bestellen die vers wordt bereidt en rond lunchtijd wordt bezorgd – beter dan dit kan je het niet krijgen. Ons premium zitgedeelte met bijbehorende faciliteiten bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving, waar ook de schitterende spelzones zijn ingericht. Spelers worden volledig ondergedompeld in onze ultieme paintballscenario’s waarin ze op missie gaan om specifieke doelen te bereiken tegen de achtergrond van een Hollywoodachtige setting, terwijl de kijkers rustig kunnen relaxen en genieten van het prachtige buitengebeuren. Met de reeks enorme speelzones is Delta Force Paintball Nederland een absolute ‘must’ voor alle paintball-liefhebbers die genieten van een 100% adrenalinerijk spel! Ook het je kunnen aanpassen aan de verschillende paintballstijlen is een groot voordeel tijdens de speeldag, bovendien word je een handje geholpen door onze state-of-the-art uitrusting die je op weg helpt in de strijd naar de overwinning!
 • Bekijk de Delta Force Gallery

  Girls enjoy Paintball at Delta Force paintball stockholm
 • VRAAG EEN TERUGBELVERZOEK AAN

   

  Submit

 • De beste uitrusting en faciliteiten

  Best paintball equipment at delta force

  Machine geweren, granaten verf
  en nog veel meer!

Delta Force Paintball is a 5-Star Accredited Member of the EUPBA (the Governing Body of the sport in Europe).

Rapid Sports B.V, Olympishc Stadion 24, Amsterdam, 1076 DE